Covid-19 en Diabetes Mellitus

Deze video gaat in op de implicaties van Covid-19 op Diabetes Mellitus. KOL sprekers includeren Tadej Battelino, Thomas Danne en Pratik Choudhary.

In de corona pandemie, is de zorg sterk gedigitaliseerd. Maar in sommige gevallen is het juist meer van belang de patiënt fysiek te zien. Luister in de video naar de meningen van onze sprekers wanneer het wel echt nodig is voor een patiënt om naar het ziekenhuis te komen. Wie weet kunt u, afhankelijk van de situatie, er zelf iets van toepassen in de praktijk?

Voor wie?

In deze video bespreken Tadej Battelino, Thomas Danne en Pratik Choudhary het effect van Covid-19 op diabetes mellitus. Dit onderwerp is voornamelijk belangrijk voor zorgverleners die ook diabetespatiënten behandelen. Deze groep omvat bijvoorbeeld internisten, huisartsen, diabetesverpleegkundigen of praktijkondersteuners.

Gezien de video in het Engels is, is het handig als u over een bepaald niveau Engels beschikt. Tevens is een bepaald begrip nodig van het ziektebeeld diabetes en de soorten behandelingen. Het is een verrijking op de al opgedane kennis met betrekking tot diabetes mellitus. 

Neville Watson

PORTFOLIO SPECIALIST DIABETES