On demand webcast ‘Hematologie in Beeld’

Morfologie is en blijft een essentiële basis van hematologische diagnostiek. De hoofdrol in deze webcast is weggelegd voor de differentiaaldiagnostische overwegingen aan de hand van casuïstiek en relevante morfologische preparaten. Uw morfologische kennis updaten? Bekijk de webcast! 

De morfologie blijft – ook nu next-generation sequencing, comparative genomic hybridisation, kwantitatieve RT-PCR en multicolor immuunfenotypering hun intrede doen – essentieel binnen de hematologische diagnostiek.

In deze tweedelige interactieve webcast gidsen laboratoriumarts dr. Ellen Kramer en internist-hematoloog dr. Jeroen Janssen u aan de hand van prachtige morfologie-opnames van bloed en beenmerg door de differentiaaldiagnostiek van trombocytopenie en anemie. Een uitgelezen mogelijkheid om uw morfologische kennis te updaten, zowel voor artsen in opleiding als ervaren hematologen.

Beide delen van de webcast zijn ieder voor 1 punt geaccrediteerd door de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) en de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC).

Bekijk de on demand webcast ‘Hematologie in Beeld’ door op de banner te klikken

Marco Tuppert

HOSPITAL ACCOUNT MANAGER

Dominique Dubois

MEDICAL SCIENCE LIAISON